10 lucruri de evitat pentru motoarele de cautare

Publicat pe Publicat în Blog

Dupa cum am promis astazi vom discuta despre aspectele care sunt de evitat atunci cand optimizam un site pentru motoarele de cautare.

1. Nu optimizati site-ul pentru cuvinte cheie  care nu sunt cautate sau care nu aduc trafic targetat pe site, acestea nu vor avea niciun efect.

2. Nu folositi redirectionari de pagina în site. Google va penaliza site-ul care utilizeaza redirectionari rapide.

3. Nu folositi „pagini portal” pe servere gratuite, caci astfel de pagini au de obicei un PageRank extrem de scazut. Mai bine concentrati-va eforturile pe adaugarea de cotinut nou la site-ul principal.

4. Nu repetati cuvintele cheie la nesfârsit pe o pagina. Pastrati o densitate a cuvintelor cheie de maxim 1,5% altfel Google ar putea considera acest lucru drept spam – la fel ca si alte motoare de cautare.

5. Nu folositi text ascuns pe site, cum ar fi de exemplu un text scris cu font alb pe un background alb. Motoarele de cautare considera acest lucru drept spam.

6. Nu folositi text foarte mic, scris cu font de marime extrem de mica. Motoarele de cautare considera acest lucru drept spam.

7. Nu folositi linkuri cu imagini ascunse pe site. Acestea sunt imagini de 1-pe-1 pixeli introduse într-un tag de link <A HREF>.

8. Nu folositi frame-uri. Deci Google poate indexa site-uri cu frame-uri, ele sunt problematice în unele aspecte. Majoritatea site-urilor nu folosesc asa ceva.

9. Nu folositi harti greoaie, animatii gratuite sau mult Flash pe site-ul Dvs pe cât posibil – mai ales pe pagina de home. Acestea scad viteza de incarcare a website-ului, iar Google are nevoie sa vada un continut de calitate pe paginile Dvs!

10. Evitati sa folositi des multe ancore cu aceleasi cuvinte cheie si bineinteles, folositi doar continut original

Adi Seles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *