Anul 2014 – “revoluția” Pro Digital Media

Publicat pe Publicat în Blog, Marketing Online

Au mai rămas doar puține zile ale anului 2013 și noi cei de la Pro Digital Media tragem linie și ne pregătim pentru proiectele anului 2014. După cum știți, și după cum v-am informat și noi aici pe blog, în toamna acestui an s-au petrecut schimbări importante în ceea ce privește promovarea online, schimbări la care noi ne-am adaptat repede, pentru că ne dorim să fim mereu printre cei mai buni și să oferim servicii de calitate clienților noștri.

Pro Digital Media oferă servicii complete de promovare online pe toate canalele posibile: copywriting, promovare prin Social Media, strategii de dezvoltare brand, webdesign și marketing online. Pentru a realiza toate aceste lucruri, echipa noastră s-a mărit cu alți colaboratori, pe care îi veți cunoaște  în curând, și împreună reușim să găsim cele mai bune și mai creative soluții pentru promovarea clienților noștri.

Stați cu ochii pe noi, pentru că pagina noastră prodigitalmedia.ro va primi o nouă înfățișare, care va exprima tot ceea ce înseamnă la nivel conceptual echipa noastră și astfel veți putea înțelege și voi mai bine schimbările prin care am trecut.

Dorim să le mulțumim tuturor clienților noștri, care au fost alături de noi în acest an, celor care încă ne sunt parteneri și celor cu care vom începe în curând noi proiecte, noi provocări, pe care suntem siguri că le vom dezvolta împreună spre povești de succes. Pentru că asta înseamnă pentru noi fiecare proiect la care lucrăm – o poveste de succes.

Pentru anul 2014 ne dorim să fim în continuare aceeași echipă unită de până acum, să reușim să creăm împreună lucruri frumoase, de care să fim mândri și de care clienții noștri să fie mândri. Nu dorim să vorbim în clișee, dar noi chiar punem multă pasiune și muncă în tot ceea ce facem și avem convingerea că acest lucru se va reflecta și în rezultatele noastre.

Acum, înainte de sărbători, noi, toată echipa, vă dorim tuturor un Crăciun liniștit, pe care să îl petreceți alături de cei dragi și un an 2014 în care să aveți parte de împliniri pe toate planurile. Și ca să împărtășim cu voi și o mică glumă internă, veți descoperi alături de noi  „delirul Pro Digital Media” , care nu are cum să nu vă cucerească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *