Cum programezi un update pe Facebook pentru publicare?

Publicat pe Publicat în Blog

Prezența pe social media a încetat cu mult timp în urmă să devină opțională pentru un brand. Nici măcar managerii nu-și mai permit să piardă trendul. Dar ce opțiuni există atunci când urmează să lipsim câteva zile sau săptămâni din mediul online, dar totuși, nu vrem să pierdem legătura cu comunitatea noastră? Desigur, am putea să îi anunțăm că urmează o periodă de tăcere, însă n-am vrea ca ei să se simtă abandonați. Astfel, azi vă vom prezenta un mic ghid privind programarea unui update pentru publicare automată pe Facebook. Urmați pașii de mai jos pentru a afla cum să faceți asta:

Pasul 1 – Creerea postării

Primul pas e destul de simplu – trebuie să pregătești pentru publicare o postare pe pagina ta. Însă nu apăsa butonul „postează” încă!

Pasul 2 – Alege ora exactă pentru publicare

Apăsând butonul din partea stânga-jos, simbolizat printr-un ceas, ai posibilitatea de a selecta anul, luna, ziua, ora și chiar minutul potrivit pentru a programa postarea ta.

Pasul 3 – Confirmă!

Pasul 3 nu presupune altceva decât să apeși butonul de programare, lăsând mai departe ca Facebook să-și facă treaba. Vei primi un mesaj de confirmare privind ziua și ora publicării, pentru a verifica încă o dată că totul este în regulă.

Bonus – Modificare / ștergere!

În cazul în care realizezi că ai comis o eroare „undeva pe drum”, Facebook îți oferă posibilitatea de a reprograma sau șterge postarea cu pricina. Tot ce trebuie să faci e să accesezi meniul „jurnal de activități”, unde ai acces la aceste opțiuni. Spor la publicat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *